Welkomsttekst

Welkom op het Sphynx en Rex Breeders Forum. Wil je lid worden van ons forum? Gelieve eerst de huisregels even door te nemen.
Log in om alle rubrieken te kunnen zien!

Forumregels
Welkom op het SRB forum,

U kunt hier naar hartelust lezen en bijleren over uw populaire ras, uiteraard wordt het nog stukken prettiger als u ook gaat posten en uw verhalen en ondervindingen met ons wilt delen ...heeft u vragen dan zal één van onze leden zich vast wel aangesproken voelen om u verder te helpen.

Inloggen
Er zijn echter ook nog enkele andere subforums, vooral bestemd voor persoonlijke informatie en voor de fokkers onder u. Hiervoor dient u zich aan te melden als gebruiker omdat deze pas toegankelijk zijn na registratie. Deze maatregelen hebben wij in het leven geroepen om de privacy van onze leden enigszins in bescherming te nemen, ... dus bent u geïnteresseerd om hier mee te kunnen lezen EN posten dan meldt u zich even bij de button registratie, daarna kan u zich beknopt en waarheidsgetrouw voorstellen in de daartoe bestemde subforum. We willen van ons forum een hechte groep maken waarin vertrouwen en samenhorigheid hand in hand kunnen gaan, vandaar deze vraag naar U toe.

Regels
Uiteraard hebben wij hier op het forum ook enkele regels om de gang van zaken goed te laten verlopen, waarvan enkele hier al worden meegegeven. De volledig lijst is terug te vinden in Forum 'Huisregels'

Niet schelden of vloeken.
Een goede discussie op tijd en stond mag hier best, echter hou het beleefd en ga niet over op ordinair gescheld ... hou het constructief!
Het forum is niet bedoeld voor reclame van eniger wijze (uitgezonderd de door de beheerders geplaatste). Er is wel een hoekje voor beschikbare dekkaters, kittens en andere te herplaatsen katten, maar als wij de indruk krijgen dat u het forum als dumpsite gebruikt zullen wij dit per direct verwijderen ... katers/kittens mogen tevens niet aangemeld worden als de ouders niet in de HCM database opgenomen zijn, testen kunnen ingestuurd worden.
Persoonlijke teksten die per mail of PB gestuurd zijn mogen niet openlijk geplaatst worden op het forum zonder schriftelijke toestemming van de schrijver van het onderwerp.

Reclame maken en/of een link plaatsen naar andere kattenfora cq. sites is niet toegestaan.
Tenzij relevantie t.o.v. het onderwerp duidelijk is. Dit ter beoordeling van het beheer.

Zorg ervoor dat uw account actief blijft, leden die niet maandelijks iets posten worden automatisch inactief gezet en verwijderd ... dit om onze ledenlijst up-to-date te houden.

Heeft u verdere vragen kan u iemand van onze medewerkers contacteren ... wij wensen u een aangenaam bezoek en veel plezier op ons forum

Het SRB Team!
Forum is gesloten

Terug naar het forumoverzicht

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Forumpermissies

Je kunt niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kunt niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kunt geen bijlagen plaatsen in dit forum

cron