Huisregels

SRB Forumregels
Forumregels
Onderstaand vindt u de regels voor het Sphynx & rex Breedersforum, hierna SRB Forum genoemd.
Bij registratie gaat iedere gebruiker akkoord met deze regels.

Het SRB forum biedt onder andere de mogelijkheid om met elkaar te praten, te discussiëren en foto’s met elkaar te delen met als hoofdthema katten en dan met name de Sphynx en de Rex. Binnen SRB vinden we respect voor elkaar en openheid van zaken erg belangrijk.
Voor wat betreft het discussiëren moge duidelijk zijn dat felle discussies zijn toegestaan, mits men ook waarde toekent aan de mening van een ander, al staat deze haaks op de uwe. Op deze manier kunnen we van elkaar leren.

Je zult geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, discriminerende of seksueel georiënteerde berichten plaatsen. Alvorens berichten te plaatsen op het SRB-Forum, heb je kennis genomen van de forumregels/mededelingen en je dient je hieraan te houden.
Bij het overtreden van deze voorwaarden of het niet opvolgen van de aanwijzingen van het beheer, kan je toegang tot het SRB Forum direct en permanent geblokkeerd worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag.
Indien blijkt dat er frequent op een negatieve manier gereageerd wordt, dit ter beoordeling van de beheerder, dan zal je account/ip adres afhankelijk van de ernst na 1 of 2 waarschuwingen voor 2 weken tot een maand op non-actief worden gesteld. Bij herhaling zal dit definitief geblokkeerd worden.
Mocht je tussentijds op een andere manier het forum bezoeken cq reageren gaat de periode van de blokkade opnieuw van start.


lees meer >>

Medewerkers van het forum hebben het recht om een topic of gedeeltelijke topic inhoud te verwijderen wanneer dit in strijd is met de geldende forumregels c.q. wettelijke regels.
Op overtreding van de regels kan een waarschuwing of ban (tijdelijke of permanente verwijdering van SRB) volgen.

Reclame maken en/of een link plaatsen naar andere kattenfora is niet toegestaan.
Reclame maken en/of een link plaatsen naar een andere site is niet altijd toegestaan. Dit wordt beoordeelt door de beheerder van dit forum.

Beheerders van het forum zijn niet aansprakelijk voor datgene geplaatst wordt door individuele leden, maar zullen te allen tijde proberen toe te zien op naleving van wettelijke regels, onder andere aangaande auteursrechten (van zowel foto’s, plaatjes als tekst) of discriminatie in elke vorm.
Het SRB forum is met grote zorg samengesteld, helaas kan het natuurlijk voorkomen dat er zich ergens een fout bevind. Wanneer u op dit forum iets aantreft dat in uw zienswijze niet overeenkomstig de geldende regels of wetten is, dan zullen de beheerders dit graag van u horen. Nadat uw klacht is bekeken zal er zonodig spoedig worden ingegrepen.
U kunt hiervoor contact opnemen met de beheerder via emailadres: info@sphynxrexbreeders.nl
SRB forum is in géén geval aansprakelijk voor beschadiging in welke vorm dan ook, door gebruik van onze website of door tijdelijke onmogelijkheid deze website te raadplegen.

lees meer >>

Deze regels en disclaimer zijn tot stand gekomen na zorgvuldig raadplegen van het internet. Heeft u problemen met (gedeelten) van bovenstaande tekst, neem dan contact op met het SRB forum via: info@sphynxrexbreeders.nl

SRB forum behoudt het recht deze tekst te wijzigen zonder opgaaf van reden. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
[/blink2]
  • Aankondigingen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht

Terug naar het forumoverzicht

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Forumpermissies

Je kunt niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kunt niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kunt geen bijlagen plaatsen in dit forum

cron