Mededeling HCM testen Drs Melinda Schmidt

Om de HCM-database up-to-date houden vind je hier de nodige instructies
Forumregels
Om op de lijst te komen:
test sturen aan mikisanukis@home.nl stuur ook een kopie van de stamboom mee.

U kunt naast ons overzicht ook uitslagen melden en bekijken op:
http://www.scf-fr.net/sphynxmanager/result_cmh.php
http://pawpeds.com/db/?p=sph&date=iso

Naast ingezonden testuitslagen worden hieronder testuitslagen weergegeven die afkomstig zijn van openbare bronnen op het internet zowel nationaal als internationaal.Vanwege het openbare karakter en de vrije toegankelijkheid zijn wij van mening dat die u en ons kunnen helpen inzicht te kunnen krijgen in het fokken van zoveel mogelijk hcm vrije lijnen.
-----------------------------------------------------------------------------------

To add your results to this list:
send a copy of your test results to mikisanukis@home.nl,
and please add a copy of the cat's pedigree.

As well as on our list, you can read and send in results at:
http://www.scf-fr.net/sphynxmanager/result_cmh.php
http://pawpeds.com/db/?p=sph&date=iso

The following test results are send in to us or have come from public sources on the internet, both nationally and internationally. We believe the public nature of, and free access to, test results will help us all in trying to breed with as many HCM free lines as possible.
Gebruikersavatar
debbytjuh79
Berichten: 673
Lid geworden op: vr 28 dec 2012, 23:48
Contacteer:

Re: Mededeling HCM testen Drs Melinda Schmidt

Berichtdoor debbytjuh79 » za 16 jul 2016, 15:00

Jah klopt idd, ik ben al erg rijk [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] heb bijna een nieuwe Mercedes!! Sjonge jonge wat een gelul... En ik test niet eens bij dr Gerritsen oh oh.... mischien moet ik nu uitkijken hoor omdat ik niet bij dezelfde specialist test[FLUSHED FACE][FLUSHED FACE]

Als je "volgt" zoals derden het noemen moet dat dan niet in alles??

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
Groetjes

Debby

Afbeelding
www.magicsphynx.com

Gebruikersavatar
Audrey
Berichten: 3569
Lid geworden op: za 17 aug 2013, 08:33

Re: Mededeling HCM testen Drs Melinda Schmidt

Berichtdoor Audrey » za 16 jul 2016, 15:33

Sssssttttt, zachtjes, dat Wil t niet kan horen, ik zal jullie een geheimpje vertellen: Pinkiepoes heeft begin augustus een HCM test bij een andere radioloog suprised_sm Nou jullie begrijpen wel, ik durf de straat niet meer op hoor! Stel je voor, straks moet ik al mijn omkoopgeld weer aan Wil terugbetalen terwijl ik daar net 101 dalmatiers voor gekocht heb om een bontjas voor Pinkiepoes te maken eek_sm eek_sm eek_sm Kunnen we daar gelijk weer een rechtszaak over beginnen en dan moet ik voor de zitting helemaal naar Drenthe want daar woont Wil volgens Gerben Vrij en die vertelt altijd de waarheid toch rolleyes1_sm wacko_sm rolleyes1_sm

Gebruikersavatar
Audrey
Berichten: 3569
Lid geworden op: za 17 aug 2013, 08:33

Re: Mededeling HCM testen Drs Melinda Schmidt

Berichtdoor Audrey » za 16 jul 2016, 16:15

dan moet ik voor de zitting helemaal naar Drenthe want daar woont Wil volgens Gerben Vrij
Oops oh nee daar woont Wil volgens Melinda Schmidt. Die trouwens ook reuze betrouwbaar is, bijna net zo betrouwbaar als Gerben Vrij. Sorry hoor maar je begrijpt ik ben zooooooooo bang nou dat ik allemaal fouten ga maken. Ik kan namelijk niet voor mezelf denken ofzo, ik kan net als jullie alleen maar achter Wil aan lopen. Zielig figuur ben ik eigenlijk he, agottie toch blush_sm blush_sm blush_sm

Gebruikersavatar
mirnadaa
Berichten: 2676
Lid geworden op: zo 02 nov 2014, 02:22

Re: Mededeling HCM testen Drs Melinda Schmidt

Berichtdoor mirnadaa » za 16 jul 2016, 17:30

Ga je schamen audrey!!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Groetjes Miran

Gebruikersavatar
Clemmetje
Beheerder
Berichten: 27326
Lid geworden op: wo 09 dec 2009, 10:23
Locatie: Oldebroek
Contacteer:

Re: Mededeling HCM testen Drs Melinda Schmidt

Berichtdoor Clemmetje » za 16 jul 2016, 18:54

Wat een gelul toch van al die mensen die zelf de meest vreselijk dingen over anderen zeggen en dan nu vinden dat ze zelf zo goed bezig zijn door dat door te spelen aan Melinda Schmidt en daarmee haar helemaal niet helpen maar de zaak alleen maar nog minder geloofwaardig maken. Ik had van een drs. toch wel iets meer niveau verwacht.
Als je de mail, en hoe het geschreven is, van Gerben leest dan schuif je dat inderdaad meteen aan de kant. Totaal ook niet relevant.
Een aanfluiting dit hele kort geding.
Groetjes Clem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Wil
Beheerder
Berichten: 25901
Lid geworden op: do 05 nov 2009, 18:47
Contacteer:

Re: Mededeling HCM testen Drs Melinda Schmidt

Berichtdoor Wil » za 16 jul 2016, 20:20

Ik heb nu wel een stukje op facebook gezet ,we hebben allemaal geheime groepjes gekregen waar eerst gekeken word of je er wel in mag ,mag je dat wel en je hebt een mening of bent vriendjes van iemand dan word je eraf gegooid zomaar stout ,!!!!!!!!!!!! je mag niet meer meedoen ,het erge is dat dat soort groepjes het heerlijk vind om Melinda en Wil spel er steeds op te zetten ,of er weer af te halen ,terwijl deze zaak achter de rug is ,

Lovers is gewoon een open groep waar iedereen zijn mening mag geven ,ja loopt wel eens uit de hand helaas ,er word bijna nooit iemand afgegooid ,gewoon zoals het hoort
Voor de lezers van hier ik plaats het hier ook even voor alle duidelijkheid :

Ik wil hier graag dingen uitleggen die voor vele niet te begrijpen zijn (of niet willen begrijpen helaas)
Er word nu zoveel besproken op besloten groepjes,die dus niet voor iedereen toegankelijk zijn. Als je een mening hebt kom er dan ook open en eerlijk voor uit laat iedereen het lezen,als je iemand aanvalt geef diegene dan ook het recht om te reageren. Dat is namelijk een volwassen manier om met mekaar om te gaan.

Ik heb al meer dat 1 1/2 jaar contact met melinda Schmidt over de hcm testen die zij afneemt. Ook heb ik met katten verenigingen gemaild en met andere Radiologen en Cardiologen. Het zou geweldig zijn als er een overkoepeld orgaan kan komen voor de katten ook over de manier van testen. Gelijkheid is heel belangrijk zodat het voor artsen en kittenkopers duidelijk is.

Niet ik maar Melinda heeft een rechtzaak aangespannen voor smaad en laster dat weten jullie het doet jullie alleen zeer dat de uitspraak anders uitpakte dan dat jullie hoopte.
Ook weten jullie dat Melinda haar man heel ziek is en heb ik haar veel sterkte gewenst hiermee. Dat neemt niet weg dat jullie allerlei topics over Melinda en mij openen dit is niet de normale gang van zaken als je dit op respectvolle manier wilt afsluiten met mekaar.

De rechter heeft besloten dat alle vorderingen van Melinda Schmidt niet toegekend zijn. Op verzoek van de rechter is er een bericht geplaatst zoals ik dat eerder gedaan. Hier zijn Melinda en ik beide mee akkoord gegaan. Dit is dus geen excuus of rectificatie. Het geeft alleen onze beiden meningen weer.

Het enige waar ik tegen vecht is tegen de HCM ,dat niet katten voor niks een gruwelijke dood sterven of maar heel kort te leven hebben buiten het verdriet om van de baasjes.
Niemand maar dan ook niemand houd me daar in tegen!

Mijn intentie is dat kopers beter ingelicht zijn en een weloverwogen keuze kunnen maken over waar ze hun kittens kopen. Anderzijds kan het betekenen dat sommige fokkers hun kittens moeilijker verkopen. Dit is geen persoonlijke aanval.
Groetjes Wil
Afbeelding

Hier wordt niet geshopt voor een goede test

http://database.sphynxrexbreeders.nl/


Terug naar “HCM-Testuitslagen INSTUREN”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron