Handige site met alle adviezen die je nodig hebt

Gebruikersavatar
Viktor
Berichten: 1309
Lid geworden op: vr 26 aug 2011, 22:40
Contacteer:

Handige site met alle adviezen die je nodig hebt

Berichtdoor Viktor » za 17 aug 2013, 23:10

http://www.felcandag.nl laugh_sm

Stichting FelCan

Missie

Stichting FelCan streeft kennisoverdracht na tussen instellingen, veterinaire specialisten en diersoortgericht practici en het publiek Het gaat hierbij om actuele wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op het gebied van ziekte en gezondheid, gedrag en welzijn van hond en kat.

Voor het uitdragen van verworven kennis organiseert FelCan jaarlijks een katten- en hondendag. Op deze symposia worden de laatste inzichten van de katten-en hondengeneeskunde op een toegankelijke wijze gepresenteerd voor zowel dierenartsen,paraveterinairen en gedragstherapeuten als asielhouders, fokkers en overige dierverzorgers. FelCan brengt van elk symposium een handout uit, die via de website voor een breed publiek beschikbaar wordt gesteld.

De stichting kent elk jaar de FelCan studenten Award toe voor de beste onderzoekstage naar Katten- of Hondengeneeskunde Hiermee willen wij het onderzoek naar katten- en hondengeneeskunde stimuleren.Visie

Voortdurend worden nieuwe onderzoeksresultaten verkregen bij allerlei universiteiten en onderzoeksinstellingen op de wereld. Deze worden doorgaans door specialisten op een bepaald vakgebied gevolgd, maar bereiken daarbuiten slechts een beperkt publiek. Voor ons taalgebied wordt een centrale rol vervuld bij de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht, maar ook daarbuiten, zoals in Wageningen, Lelystad, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Gent, etc. is de benodigde kennis te halen.

Voor het uitdragen van verworven kennis neemt FelCan deel aan het organiseren van katten- en hondendagen voor dierenartsen, dierenartsassistenten, fokkers en diereigenaren, en draagt zij zorg voor voorlichtingsmateriaal in de vorm van handouts van lezingen.

Momenteel wordt jaarlijks een zogenaamde katten- en een hondendag gehouden. Hier worden wetenschappelijke lezingen verzorgd en zijn informatieve stands aanwezig. Doordat FelCan bemiddelt bij het verwerven van sponsoring zijn deze inschrijvingskosten voor deelname aan de bijeenkomsten laag, zodat een groot publiek bereikt kan worden. Bovendien garandeert FelCan een hoog niveau van de sprekers en lezingen door de toekenning van studiepunten voor het bijwonen van deze (bijscholings)dagen.
Afbeelding

Gebruikersavatar
asielkat
Berichten: 4025
Lid geworden op: ma 20 sep 2010, 19:14

Re: Handige site met alle adviezen die je nodig hebt

Berichtdoor asielkat » zo 08 sep 2013, 14:30

NU staat er een oproepje plaveiselcelcarcinoom-patienten-gezocht

http://www.felcandag.nl/sitedata/index. ... nieuws/49-

Gebruikersavatar
Wil
Beheerder
Berichten: 25904
Lid geworden op: do 05 nov 2009, 18:47
Contacteer:

Re: Handige site met alle adviezen die je nodig hebt

Berichtdoor Wil » zo 08 sep 2013, 19:41

Hoi Hoi
daar moeten wel katten voor te vinden zijn ,het is iets wat je vaker hoort ,
Groetjes Wil
Afbeelding

Hier wordt niet geshopt voor een goede test

http://database.sphynxrexbreeders.nl/


Terug naar “Gezondheid Overig”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron